„Drinska avantura“ od 24. do 26. jula

0

FOČA – Turističko-zabavna manifestacija „Drinska avantura“, čiji je cilj povezivanje mladih iz različitih sredina, promocija gornjeg toka Drine i drugih turističkih destinacija ovog kraja, biće održana od 24. do 26. jula, najavljeno je iz Omladinskog pokreta Foča.

Prvog dana četvrtog izdanja „Drinske avanture“, učesnici će se takmičiti u noćnoj vertikalnoj trci od Gradskog trga do Planinarskog doma „Zabrana“, koja će početi u 21.00 čas, a za najbolje trkače obezbijeđene su novčane nagrade.

U subotu, 25. jula, od 8.00 časova ljubitelji biciklizma uživaće u vožnji od Foče preko Pješčanih piramida do Miljevine, odakle će se do Foče takmičiti za novčane nagrade.

Istog dana u 18.00 časova na ušću Ćehotine u Drinu, svi ljubitelji ribolova moći će da učestvuju u „Ribolovačkoj priči“, maloj školi ribolova i akciji poribljavanja Drine.

Centralni dio manifestacije, koju organizuje Omladinski pokret Foča, biće spust gumenim čamcima i drugim plovilima od Rafting centra „Bastasi“ do fočanskog Akva parka „Ušće“, dug 18 kilometara, u nedjelju, 26. jula.

Uz poštovanje svih epidemioloških mjera, za učesnike regate obezbijeđen je prevoz od Gradskog trga do Rafting centra „Bastasi“, a polazak je planiran u 8.00 časova, saopštili su organizatori.

Manifestaciju su podržali opština Foča, humanitarna organizacija Katolički servis pomoći i USAID-ov projekat PRO-Budućnost.

Dodatne informacije moguće je dobiti na zvaničnoj stranici manifestacije www.drinskaavantura.net, Fejsbuk stranici „Drinska avantura Foča“ ili putem telefona broj 065/462-761.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare