Dragan Ždrale na čelu lokalnog parlamenta

0

KALINOVIK – Dragan Ždrale izabran je na konstitutivnoj sjednici za predsjednika Skupštine opštine Kalinovik, a Vanja Galinac za potpredsjednika Skupštine.
Vršilac dužnosti sekretara Skupštine opštine je Milinko Lalović, a zamjenik načelnika opštine u naredne četiri godine biće Đorđe Sladoje.

Na sjednici su verifikovani mandati novog skupštinskog saziva, a odbornici su položili svečanu zakletvu i obavezali se na poštovanje Statuta i Poslovnika Skupštine.

Od radnih tijela formirane su komisija za statutarna pitanja, komisija za izbor i imenovanje komisija za budžet i finansije.

Skupštinsku većinu čine odbornici SNSD-a, Socijalističke partije i Ujedinjene Srpske, dok je opozicioni blok sastavljen od odbornika SDS-a i DNS-a.

Novoizabrani načelnik opštine Radomir Sladoje poželio je sreću i puno uspjeha u radu svim odbornicima i apelovao na međusobno uvažavanje i korektan odnos, uz poruku da su vrata načelnika uvijek otvorena za sve dobre ideje i konstruktivna rješenja tekućih pitanja koja su na dobrobit ove lokalne zajednice.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare