Dostaviti inicijative za dodjelu nagrada i priznanja

0

ISTOČNA ILIDŽA – Iz Skupštine opštine Istočna Ilidža pozvali su sva zainteresovana fizička i pravna lica sa područja ove lokalne zajednice da dostave svoje inicijative za dodjelu nagrada i priznanja povodom slave ove opštine – Đurđevdana, koji se obilježava 6. maja.

Odlukom o priznanjima opštine Istočna Ilidža ustanovljena je Povelja opštine Istočna Ilidža kao najviše priznanje, a dodjeljuje se za izuzetan rad i djela od opšteg značaja za razvoj društvene zajednice u svim oblastima stvaralaštva.

Dodjeljuje se i Plaketa opštine Istočna Ilidža kao priznanje za vrhunske rezultate i uspjehe u oblasti privrede, nauke, kulture, umjetnosti i sporta, te za izuzetan doprinos u razvoju opštine i njegovanju dobrih odnosa sa drugim lokalnim zajednicama.

Ustanovljena je i Zahvalnica opštine Istočna Ilidža kao priznanje koje se dodjeljuje za učinjeno humano djelo, požrtvovanost u spasavanju ljudi i imovine, za izuzetan doprinos u humanitarnim i dobrotvornim akcijama i druga učinjena djela koja doprinose srećnijem i humanijem življenju.

Inicijative moraju da budu dostavljene sa obrazloženjem i biografijom za fizička lica, odnosno sa referencama za pravna lica, saopšteno je iz opštine Istočna Ilidža.

Inicijative je potrebno dostaviti Skupštini opštine Istočna Ilidža – Komisiji za nagrade i priznanja.

Javni poziv otvoren je od 9. do 18. aprila.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments