Договорено потписивање споразума са факултетом о пословно-техничкој сарадњи

0
ТРНОВО, 7. ФЕБРУАРА /СРНА/ - Начелник општине Трново Драгомир Гаговић договорио је са делегацијом Економског факултета Универзитета у Источном Сарајеву потписивање споразума о пословно-техничкој сарадњи и израду стратешког документа који ће се бавити анализом овог подручја с акцентом на развој туризма.

ТРНОВО – Начелник општине Трново Драгомир Гаговић договорио је са делегацијом Економског факултета Универзитета у Источном Сарајеву потписивање споразума о пословно-техничкој сарадњи и израду стратешког документа који ће се бавити анализом овог подручја с акцентом на развој туризма.

Акценат те свеобухватне анализе биће стављен на искориштавање ресурса са подручја општине, која је, према истраживању, једна од најбогатијих озоном у цијелој БиХ.

Из Општинске управе изразили су наду да ће сарадња резултирати конкретним пројектима који ће допринијети развоју ове локалне заједнице.

У радној посјети боравили су декан Економског факултета Марко Ђого и директор Научно-истраживачког центра Економског факултета Пале Никола Глуховић.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare