Dodik: Svi da se pridružimo izgradnji moderne i demokratske Srpske

1

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik poručio je večeras na Palama da će SNSD i on lično istrajati da budu završeni mnogi kapitalni projekti koji su započeti na području ove opštine od sakralnih objekata i rekonstrukcije infrastrukture do drugih projekata u oblasti privrede, obrazovanja, kulture, sporta.

„Vi ste prepoznali naše aktivnosti i vi ste oni koji to najviše zaslužuju. Zavjetujem vam se i govorim da su Pale jedno od posebnih mjesta u mom srcu i angažmanu i očekujem da to tako i ostane“, rekao je Dodik na izbornom skupu SNSD-a na Palama.

On je pozvao sve Srbe na jedinstvo, ali i građane drugih nacionalnosti da se pridruže jedistvenoj izgradnji moderne i demokratske Republike Srpske.

„Naša Srpska je država, nema stolicu u UN, kao ni priznanje nekih zapadnih država, ali ima sve više podršku naših prijatelja, što nas ohrabruje i predstavlja dokaz uspjeha uspješne generacije našeg naroda“, naglašava Dodik.

On je odbacio sve pokušaje jednostranih i nedobronamjernih rješenja za stanje u BiH koja dolaze iz političkog Sarajeva, a zapadnim zemljama je zamjerio što pokušavaju da negativno utiču i promijene tradicionalne pravoslavne stavove i principe u vezi sa vjerom i porodicom.

„Na Zapadu žele da ukinu Republiku Srpsku i to nije floskula“, upozorio je Dodik.

On je naveo da nikakva EU nije toliko vrijedna da se Srbi odreknu svoje samostalnosti i autonomije, koje ima u okviru Dejtonskog sporazuma.

„Republika Srpska je naše srce i naša duša“, zaključio je Dodik.

Nosilac liste kandidata SNSD-a za poslanike u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice tri Radovan Višković izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je uprkos olujnom nevremenu veliki broj građana Pala došao na večerašnju tribinu i dao bezrezervnu podršku kandidatima SNSD-a za predstojeće lokalne izbore.

On je pozvao građane da svoj glas daju za stranku „koja je sve ovo vrijeme na Palama bila i dolazila svijetlog obraza, a to je SNSD“.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske LJubiša Ćosić podsjetio je na revolucionarne i vizionarske ideje lučonoša srpskog nacionalnog pokreta koji su trasirali izgradnju i Republike Srpske i grada Istočnog Sarajeva.

On je pozvao građane Istočnog Sarajeva da daju punu podršku kandidatima SNSD-a za najvažnije funkcije u Srpskoj i na nivou BiH, posebno Miloradu Dodiku, Željki Cvijanović, Radovanu Viškoviću.

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, zbog nemogućnosti da lično prisustvuje večerašnjoj tribini na Palama, uputila je pismo podrške svim kandidatima SNSD-a i poruku građanima da svoje povjerenje daju upavo ovoj stranci.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
1 Коментар
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ooooo, bože! Ima li kraja lažima, prevarama, obećanjima, korupciji….???