Doček pravoslavne Nove godine uz „Garavi sokak“

0
Doček pravoslavne Nove godine uz

ISTOČNO SARAJEVO – U opštini Istočno Novo Sarajevo večeras će biti organizovan doček pravoslavne Nove godine na otvorenom tokom kojeg će nastupiti novosadska grupa „Garavi sokak“.Program će početi u 21.00 čas, a od 22.00 časa posjetioce će zabavljati „Garavi sokak“, najavljeno je iz kabineta načelnika opštine, koja je doček organizovala u okviru manifestacije „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“.

Posjetiocima će tradicionalno biti posluženo besplatno kuvano vino, a biće organizovan i vatromet.

Organizovanog dočeka na otvorenom neće biti u drugim opštinama koje su u sastavu Istočnog Sarajeva, kao ni na Jahorini.

Kao i ranijih godina, većina hotela i ugostiteljskih objekata na Jahorini priprema dobru zabavu za doček pravoslavne Nove godine, uz bogatu gastro i velnes ponudu.

Smještajni kapaciteti na Jahorini su poprilično popunjeni, a hotel „Bistrica“ za predstojeće praznike je popunjen oko 80 odsto, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra „Jahorina“ Sanja Ćeremidžić.

„Visina snijega iznosi 35 centimetara, pa će posjetioci moći da uživaju i na stazama ukupne dužine 35 kilometara, jer je kompletan vertikalni transport u pogonu i dostupan za skijaše. Ovog vikenda cijena polupansiona je 80 KM po osobi u dvokrevetnoj sobi“, navela je Ćeremidžićeva.

Iz Olimpijskog centra „Jahorina“ ističu da se spremaju i za „Egzit“ festival koji će na planini biti organizivan u martu.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare