Dobra saradnja sa Pavlović bankom

0

ZVORNIK – Pavlović banka znatno je pomogla da se zvornička kompanija „Alumina“ bilansno stabilizuje i kreditna izloženost ove banke prema „Alumini“ iznosi skoro osam miliona maraka, izjavio je predsjednik Upravnog odbora ove kompanije Mile Matić.

Na sastanku predstavnika „Alumine“ sa većinskim vlasnikom Pavlović banke Slobodanom Pavlovićem istaknuto je da je ova banka veoma važan partner zvorničkoj kompaniji te da će saradnja biti nastavljena i u narednom periodu.

Od dolaska novog menadžmenta, u aprilu prošle godine, ova banka je u kontinuitetu uspješno finansijski pratila poslovanje „Alumine“, saopšteno je iz ove kompanije.

Pavlović je izrazio ohrabrenje rezultatima koje je u minulom periodu ostvarila „Alumina“, kao i projektima i planovima koje ima najveći zvornički kolektiv.

„Današnji razgovor sa menadžmentom `Alumine` bio je veoma uspješan. Ovdje se radi pošteno i vjerujem da ćemo zajedno svi da uspijemo“, istakao je Pavlović.

On je naglasio da je rad „Alumine“ od životne važnosti za ove prostore, s obzirom na veliki broj poslovnih partnera koji sarađuju sa zvorničkom fabrikom i da je riječ o egzistenciji mnogih porodica.

„Važno je da budemo ujedinjeni, da ne gledamo politiku, nego da svi pomognemo da se `Alumina` potpuno stabilizuje. Vjerujem da će država do kraja biti uz `Aluminu` dok u potpunosti ne stane na čvrste noge, da nastavi još više da proizvodi i da se ovdje zapošljavaju ljudi, prije svega mladi školovani kadrovi i tako ne odlaze u inostranstsvo“, rekao je Pavlović.

On je dodao da će Pavlović banka nastaviti i dalje da finansijski prati poslovanje „Alumine“ i da će, uz podršku i drugih banaka u Republici Srpskoj i BiH, kompanija u Zvorniku ostvariti svoje poslovne ciljeve.

Sastanku u kompaniji „Alumina“, u delegaciji Pavlović banke bili su i direktor ove banke u Bijeljini Aleksandar Vićanović i direktor zvorničke filijale banke Mile Maksimović, kao i članovi Upravnog odbora kompanije „Alumina“ Miodrag Spasojević i Andrija Kulić, te finasijski direktor Vladimir Krstić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare