dm u Palama otvorio svoju prvu prodavnicu (foto & video)

0

U ponedjeljak 05.03.2012. je na adresi Vuka Karadžića bb, u Palama otvorena četrdesetčetvrta dm prodavnica u BiH. Cjelodnevni program otvorenja počeo je u 08:00 sati te su dm kupci mogli uživati u brojnim aktivnostima i pogodnostima.

Povodom otvorenja prve prodavnice u Palama dm je donirao 2.000 KM Udruženju za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama „Sunce“.

Svi dm kupci su se dobro zabavljali, a oni čiji je račun iznosio više od 20 KM isprobali su sreću zavrtivši kolo sreće s mnogobrojnim nagradama. Na dan otvorenja dm je kupcima za svaku kupovinu iznad 30 KM poklonio dm majicu.

Povodom otvorenja prve prodavnice u Palama dm je za sve stanovnike tog grada organizovao i nagradnu igru u kojoj najsretniji mogu osvojiti jednu od atraktivnih nagrada: Laptop Lenovo, digitalni fotoaparat Canon Powershot i 10 dm poklon paketa.

Prodavnica u Palama je četrdesetčetvrta dm prodavnica u BiH te na ovoj izrazito posjećenoj lokaciji raspolaže sa oko 400 m2 prodajnog i skladišnog prostora. Otvorena je svakim radnim danom i subotom od 08:00 do 20:00 sati i nedjeljom od 10:00 do 18:00 sati. Prva dm prodavnica u Palama svojim kupcima nudi širok asortiman proizvoda različitih robnih marki iz područja zdravlja i Ijepote, domaćinstva, kozmetike, njege beba kao i mnoge druge proizvode.

Posjetite novu dm prodavnicu u Palama i postanite dijelom čarolije nezaboravne dm.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/otvaranje_dm/] width=[103] height=[90] title=[dm u Palama otvorio svoju prvu prodavnicu] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb144_] thumb_cache_dir=[thumbs144] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

„Informacija više“ o dm drogerie markt-u

Od 1976. godine dm raste i širi svoje poslovanje na tržišta Austrije, Mađarske, Slovenije, Češke, Slovačke, Hrvatske, Srbije, Rumunije i Bugarske. Na tržištu BiH dm se, za 5 godina, pozicionirao kao jedna od vodećih kompanija u ponudi zdrave hrane i prirodne kozmetike konstantno šireći svoje poslovanje otvaranjem novih prodavnica.

U 44 dm prodavnice u BiH Ijubazno i stručno osoblje te ugodna i moderna atmosfera prostora itekako opravdavaju slogan TU SAM ČOVJEK, TU KUPUJEM, kroz koji dm odražava svoju poslovnu filozofiju.

Ponuda najpoznatijih kvalitetnih robnih marki iz područja zdravlja, Ijepote, domaćinstva, kućnih Ijubimaca te bebi programa se neprekidno proširuje i nadograđuje inovativnim i ekološki prihvatljivim proizvodima.

Pored proizvoda najpoznatijih robnih marki dm je također poznat i po vrlo posebnom asortimanu široke palete proizvoda, koje odlikuje visoka kvaliteta i povoljna cijena pod nazivom moja marka.

Vizualni identitet dm-a pruža sliku koja u sebi objedinjava elemente modernog, dinamičnog i inovativnog koncepta prodavnice usmjerene isključivo prema kupcima.

U dm-u je u središtu svih razmišljanja čovjek, što također znači da nam je posebno važna usluga prema kupcu. Naši se zaposlenici brinu da se naši kupci ugodno osjećaju u bilo kojoj dm prodavnici.

Prva prodavnica u Palama 44. je dm prodavnica u BiH te raspolaže sa nešto više od 400 m2 prodajnog i skladišnog prostora. Radno vrijeme ove dm prodavnice je svakim radnim danom i subotom od 08:00 do 20:00 sati i nedjeljom 10:00 do 18:00 sati. Poput svih dm prodavnica širom BiH i prva dm prodavnica u Palama, na adresi Vuka Karadžića bb, svojim kupcima nudi širok asortiman visokokvalitetnih proizvoda različitih robnih marki, kao i grupu linija proizvoda pod nazivom moja marka koji predstavljaju proizvode vrhunske kvalitete po najpovoljnijim cijenama. moja marka su između ostalih: babylove, s-he stvlezone, alverde, Balea, Denk mit, Jessa i mnoge druge.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare