Đurević organizovao prijem za učenike generacije

0

VIŠEGRAD – Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević organizovao je prijem za učenike generacije višegradske osnovne i srednje škole Dimitrija Bradonjića i Ivana Baranca, kojima je uručio skromne poklone.

Đurević im je poželio mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u daljem školovanju, te poručio srednjoškolcima da se vrate u Višegrad, ističući da će lokalna zajednica dati sve od sebe da ostanu na ovim prostorima.

Ivan Baranac, učenik generacije u Srednjoškolskom centru „Ivo Andrić“, rekao je da očekuje da se njegova generacija sa ponosom vrati u Višegrad nakon završenog fakulteta i da će učiniti sve da Višegrad nastavi napredak.

„Ovaj prijem je pokazatelj koliko opština cijeni rad i zalaganje svih učenika. To je pravi primjer kako opština treba da se ophodi prema svojim đacima“, istakao je Baranac, koji će školovanje nastaviti na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu.

Dimitrije Bradonjić, učenik generacije u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“, rekao je da je upisao gimnaziju i da ovaj prijem daje vjetar u leđa.

„Rezultati će biti sve bolji što se više trudimo“, rekao je Bradonjić i zahvalio nastavnicima, ali i roditeljima koji su mu bili najveća podrška u školovanju.

(www.palelive.com/Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare