Đokić na otvaranju poslovne zgrade preduzeća “Gas-promet” na Palama

0

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić posjetiće danas Pale, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Đokić će na Palama razgovarati sa direktorom preduzeća “Gas-promet” Milomirom Draganićem, direktorom preduzeća “Srbijagas” Dušanom Bajatovićem, gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem i direktorom preduzeća “Bijeljina-gas” Blaženkom Mandić.

Sastanak će biti održan u 11.00 časova u novoj poslovnoj zgradi preduzeća “Gas-promet” na Palama, a snimanje kadrova biće omogućeno na početku sastanka.

U 12.00 časova predviđeno je svečano otvaranje nove poslovne zgrade preduzeća “Gas-promet” i obilazak prostorija, dodaje se u saopštenju.

Snimateljima i foto-reporterima biće omogućeno uzimanje kadrova tokom presijecanja vrpce i obilaska prostorija, nakon čega je predviđeno obraćanje direktora preduzeća Milomira Draganića i ministra energetike i rudarstva Đokića.

Đokić i direktor preduzeća “Bijeljina-gas” Blaženka Mandić će u 12.30 časova potpisati aneks tri ugovora o koncesiji za projektovanje, izgradnju, korištenje i održavanje distributivnog gasnog sistema sa priključkom na gasovod kod Gornjeg Šepka radi snabdijevanja grada Bijeljina prirodnim gasom.

Potpisivanje aneksa predviđeno je u novoj poslovnoj zgradi preduzeća “Gas-promet”.

Snimateljima i foto-reporterima će biti omogućeno uzimanje kadrova tokom potpisivanja aneksa, nakon čega su predviđene izjave za medije.

(www.palelive.com / Srna)

 

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments