Djed Mraz podijelio paketiće mališanima Dječijeg vrtića „Cvrčak“

0

U organizaciji Dječijeg vrtića „Cvrčak“ u punom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Palama sinoć je mlađim, ali i onim malo starijim, izmamila osmijehe i aplauze novogodišnja predstava, mjuzikl za djecu – „Čarobni brod“.

Pipi Duga Čarapa i kapetan Konstantin su nas poveli u nezaboravnu avanturu, koja se uspješno završila. Ostrvo sreće je oktiveno i na njemu, ni manje ni više nego, Djed Mraz!

S obzirom na to da su djeca ove godine bila dobra, Djed Mraz je, na opšte zadovoljstvo prisutnih, podijelio i paketiće.

Za Dječiji vrtić „Cvrčak“ ovo je divan način da završe 2014. godinu, koja je bila veoma uspješna.

„Petu godinu zaredom trudimo se da što bolje organizujemo dodjelu paketića, kako bi naši mališani uživali u novogodišnjoj čaroliji. Ova godina je za nas bila uspješna i mi želimo da i sljedeća bude ispunjena dječijim osmjesima. Iskoristila bih priliku i svima poželjela srećne predstojeće praznike“, zaključila je direktorica Dječijeg vrtića „Cvrčak“ Ivana Savić.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/dodjela-paketica-predstava-vrtic-cvrcak-dec-2014/] width=[54] height=[54] title=[Djed mraz podijelio paketića mališanima Dječijeg vrtića „Cvrčak“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[90]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare