Дијете задобило тешке повреде у удесу три возила у Поткрајевима

0

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Љекари Клиничког центра Универзитета у Сарајеву констатовали су тешке тјелесне повреде код д‌јетета повријеђеног у саобраћајној незгоди у мјесту Поткрајеви, у општини Пале, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

У овој незгоди која се догодила јуче на магистралном путу Подроманија-Сумбуловац повријеђено је укупно пет особа.

У незгоди су учествовали возачи аутомобила „рено“ чији су иницијали А.К. из Сарајева, теретног возила „волво“ В.Џ. из Источног Сарајева и аутомобила „опел“ Г.В. из Шековића.

Увиђај су извршили припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Пале и након документовања предмета Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву, против лица чији су иницијали А.К. биће достављен извјештај о почињеном кривичном д‌јелу угрожавање јавног саобраћаја.

Полицијској станици Соколац јуче је пријављено да је овлаштено лице у фирми у Сокоцу поручило теретно моторно возило од фирме у Пољској, те извршило новчану уплату истом у износу од 16.500 евра, након чега возило није испоручено.

Обавијештено је Окружно јавно тужилаштво Источно Сарајево и у току је предузимање свих мјера и радњи на расвјетљавању кривичног д‌јела превара.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare