Dezinfekcija ulica i drugih javnih površina

0

ZVORNIK – Na području grada Zvornika provodi se dezinfekcija gradskih ulica i drugih javnih površina, s ciljem sprečavanja širenja virusa korona.

Dezinfekcija se vrši na osnovu mjera Koordinacionog tijela grada Zvornika za planiranje, sprovođenje i praćenje aktivnosti u vezi sa pojavom bolesti Kovoda-19, koju izaziva virus korona.

Ovo tijelo sačinjavaju predstavnici Gradske uprave, zdravstvenih institucija, Policijske uprave i Jedinice granične policije Zvornik.

U Zvorniku i dalje ostaju na snazi mjere kao što su zabrana svih javnih okupljanja u većem broju do 30. marta, te da se u osnovnim i srednjim školama, kao i Tehnološkom fakultetu nastava neće odvijati do navedenog datuma.

Dječiji vrtić „Naša radost“ nastavlja sa radom uz pojačane mjere zaštite, uz apel roditeljima da ne dovode prehlađenu ili bolesnu djecu u vrtiće, saopšteno je iz Gradske uprave.

U okviru ovih preventivnih mjera, poslije 23.00 časa zabranjuje se rad svim ugostiteljskim objektima na području grada.

Uz naglasak da se uvode pojačane preventivne higijenske mjere u svim javnim objektima, te da se nadležne inspekcijske službe zadužuju za kontrolu istih, pozivaju se svi građani, sa ciljem zaštite zdravlja, da poštuju preporuke nadležnih institucija.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare