Devet saobraćajnih udesa u toku 24 časa

0

ISTOČNO SARAJEVO – Na području Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u toku posljednja 24 časa evidentirano je devet saobraćajnih udesa, u kojima je jedno lice poginulo. Na području opštine Pale jedno lice je poginulo, a tri su teško povrijeđena, u Istočnom Starom Gradu učesnici sudara zadobili su teške tjelesne povrede, a na području Sokoca lakše povrede.


U ostalim saobraćajnim nezgodama na području Istočnog Novog Sarajeva, Rogatice, Sokoca i Pala zabilježene su manje materijalne štete.

Lice sa inicijalima V.G. prijavio je Policijskoj stanici Pale da je na mobilni telefon primilo poruku prijetećeg sadržaja, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka podnesen je protiv A.C. u Istočnom Sarajevu, zbog toga što je narušavao javni red i mir svađom, vikom i nepristojnim ponašanjem.

U Domu zdravlja u Čajniču lice sa inicijalima V.V. vrijeđalo je medicinske sestre, a zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka podnesen je i protiv G.O., N.T. i V.V. zbog međusobnog vrijeđanja i bezobzirnog ponašanja.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare