Delegacija „Vorld vižna“ posjetila OŠ „Mokro“ i OŠ „Srbija“

0

Delegacija međunarodne humаnitаrne оrgаnizаciјe World Vision (Vorld Vižn) je nakon jučerašnje posjete OŠ „Pale“ i Udruženju „Sunce“ danas posjetila OŠ „Mokro“ i OŠ „Srbija“.

S ciljem da se što bolje upozna sa realizovanim projektima u školama koje je finansirala, delegacija iz Tajvana sa ambasadorom dobre volje organizacije „Vorld vižn“ popularnim pjevačem Vilijamom Vejom danas je obišla OŠ „Srbija“ i družila se sa učenicima i njihovim nastavnicima.

Tom prilikom iskazano je zadovoljstvo zbog realizovanih projekata, a predstavnici World Vision-a su izrazili želju da primjer OŠ „Srbija“ bude vodilja i u drugim školama u kojima se realizuju slični projekti.

Učenici OŠ Srbija su danas pripremili priredbu u znaku Tajvana, kako bi učinili što bolju dobrodošlicu, a spremljeni su i posebni pokloni.

„ОŠ “Srbiја“ vеć pеtu gоdinu sаrаđuје sа mеđunаrоdnоm humаnitаrnоm оrgаnizаciјоm World Vision i do sada smo realizovali veliki broj projekata. Danas je iskorišćena prilika da ugostimo delegaciju iz Tajvana i zahvalimo im se na nesebičnoj pomoći koju su nam pružili“, izjavio je direktor OŠ „Srbija“ Neđo Ždrale.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/world-vision-posjeta-os-srbija-pale-mart-2014/] width=[54] height=[54] title=[IME GALERIJE] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare