Dani otvorenih vrata povodom Evropskog dana jezika

0

Povodom Evropskog dana jezika Jezički centar IN organizuje Dane otvorenih vrata od 14.00 časova u petak 26. septembra u Istočnom Novom Sarajevu i subotu 27. septembra 2014. u Palama.

Tom prilikom biće održani besplatni časovi engleskog, njemačkog, ruskog, italijanskog, francuskog, španskog i grčkog jezika i prezentacija međunarodno priznatih ispita za sve navedene jezike.

Sve časove će održavati profesori stranci, a cilj je da se kroz časove upoznaju različite kulture i da se podigne motivacija za učenje stranih jezika.

Osim časova, održaće se prezentacija interaktivne bijele table koja se koristi u nastavi stranih jezika širom svijeta, predstavljanje besplatnih online resursa za učenje jezika, kao i upoznavanje sa stipendijama za studiranje u Rusiji, Britaniji, Japanu, Austriji i Grčkoj.

Cilj ovog događaja je podizanje svijesti o važnosti poznavanja stranih jezika, širenje vidika, promovisanje međunarodnih vrijednosti i ukazivanje na činjenicu koliko je važno poznavati i druge strane jezike osim engleskog, koji je posljednjih godina široko rasprostranjen i najtraženiji strani jezik.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare