Danas sastanak Vukovića i predsjednika Olimpijskog komiteta Srbije

0

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković razgovaraće danas sa predsjednikom Olimpijskog komiteta Srbije Božidarom Maljkovićem o mogućnostima unapređenja institucionalne saradnje ovog grada i Olimpijskog komiteta Srbije.

Na sastanku će biti riječi o realizaciji Evropskog olimpijskog festivala mladih 2019. godine, kao jednog od najvećih sportskih događaja koji zajednički organizuju gradovi Istočno Sarajevo i Sarajevo, saopšteno je iz gradske uprave.

„Biće ovo prilika da gosti iz Srbije prenesu svoja iskustva u organizaciji sličnih sportskih događaja koja bi mogla da budu primijenjena u organizovanju Olimpijade mladih“, navodi se u saopštenju.

U Gradskoj upravi ističu da će posjeta doprinijeti unapređenju saradnje Istočnog Sarajeva i Olimpijskog komiteta Srbije.

U delegaciji Olimpijskog komiteta Srbije, osim Maljkovića, biće generalni sekretar Komiteta Đorđe Višacki i izvršni direktor Damir Štajner.

Sastanak će biti održan u Administrativnom centru grada Istočno Sarajevo s početkom u 10.00 časova, a izjave za novinare planirane su u 11.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare