Danas otvaranje „Kampomanije“

0

ZVORNIK – U Zvorniku se od danas do 2. avgusta održava Regionalni omladinski kamp pod nazivom „Kampomanija“ na kome će učestvovati više od 300 mladih iz Republike Srpske i Srbije.


Učešće su najavili gosti iz Malog Zvornika, Kragujevca, Beograda, Loznice, Zrenjanina, Novog Pazara, Novog Sada, Bijeljine, Šamca, Vlasenice, Osmaka, Kneževa, Srebrenice, Ugljevika, Milića, Lopara i Brčkog.

Prema programu „Kampomanije“, otvaranje prvog omladinskog kampa ove vrste biće održano na gradskoj plaži u 14.00 časova, nakon čega će uslijediti dnevna žurka sa di-džejem Igorom Šokom.

Planirana je i posjeta muzeju, Turističkoj organizaciji i Slikarskoj radionici „Paleta“, a prvi dan biće završen žurkom na gradskoj plaži uz di-džej Igora.

Učesnici kampa sutra će moći da zaplove rijekom Drinom u okviru „Drinske regate“, a uveče i da pogledaju Humanitarnu predstavu „Šmizle“ Pozorišta mladih Zvornik. Organizator u večernjim satima najavljuje svirku, a potom i žurku na gradskoj plaži.

Tokom „Kampomanije“, po slobodnom izboru, učesnici će moći obići Đurđevgrad i druge destinacije.

Posljednjeg dana „Kampomanije“, u nedjelju, biće odigrani turniri u odbojci na pijesku i košarci na kojima učešće mogu uzeti i gosti.

Cilj „Kampomanije“ je stvaranje tradicionalnog omladinskog kampa koji će zbližavati mlade ljude uz druženje, zabavu i razmjenu iskustava omladinskih organizacija iz Republike Srpske i regiona.

Organizator kampa je Omladinski savjet Zvornik, a pokrovitelj zvornička opština.

Namjera organizatora je da „Kampomanija“ postane prepoznatljiv zvornički brend, koji će rasti i širiti se u organizacionom smislu, brojnosti i kvalitetu sadržaja.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare