Danas koncert za pomoć Milošu Božoviću

0
Kulturni centar Istočno Novo Sarajevo

ISTOČNO SARAJEVO – Muzički sastav “Katera” održaće večeras u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo humanitarni kocert za liječenje mladog fudbalera iz Istočnog Sarajeva Miloša Božovića, koji je teško povrijeđen 2014. godine na fudbalskoj utakmici.
Koncert će početi u 19.00 časova, najavljuju organizatori.

Miloš Božović bio je golman Fudbalskog kluba “Slavija” iz Istočnog Sarajeva, a u meču juniorskih ekipa “Slavije” i “Zvijezde” iz Gradačca u avgustu 2014. godine doživio je tešku povredu glave i pao u komu.

Božović je imao brojne hirurške intervencije, liječenje u BiH i inostranstvu, ali njegova borba tu ne prestaje.

On je sada na kućnom liječenju u porodičnom domu u Istočnom Sarajevu, a njegovo zdravstveno stanje zahtijeva stalnu njegu i pomoć.

Građani mogu pomoći i pozivom na broj 1433.

Sekretar Opštinskog odbora Crvenog krsta Istočna Ilidža Ranko Skakavac ranije je izjavio Srni da bi krajem januara ili početkom februara Božoviću trebalo da bude obavljena operacija na malom mozgu na Univerzitetskom kliničkom centru u Sarajevu.

Prema njegovim riječima, Božoviću je potreban i namjenski krevet, jer je on u stanju “budne kome”.

“Miloš osjeti toplotu, dodir i svjetlost, pomjera oči, ruke i noge. NJegovim roditeljima je potrebna pomoć, jer su prinuđeni da stalno angažuju ljekare iz raznih medicinskih oblasti”, rekao je Skakavac.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments