Danas je počelo proljeće (foto)

0

Ne sjećamo se kada je zima u Palama bila ovako „lagana“, kao ove godine. Bilo je hladno, ali nije bilo mnogo snijega, pa su ušteđena velika sredstva za održavanje puteva za razliku od prošle godine. Nadamo se da nećemo ovim tekstom naslutiti neke obilnije snježne padavine do kraja marta.

Za razliku od Pala na Jahorini snijega nije nedostajalo još od početka decembra i po svemu sudeći biće ga najmanje do početka aprila, ako ne i duže.

Danas u 12.02 časova je počelo proljeće na sjevernoj Zemljinoj polulopti. Prvog dana proljeća obdanica će trajati 12 časova i devet minuta, a noć 11 časova i 51 minut. Na dan proljećne ravnodnevnice obdanica i noć nisu jednake dužine, jer zemlja posjeduje atmosferu koja prividno uzdiže Sunce iznad horizonta.

Lijep dan u Palama za šetanje i puno mladih na šetalištu.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/pale-20-03-2013/] width=[54] height=[54] title=[Početak proljeća u Palama] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare