Danas humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki

0
Košarka Ilustracija

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ organizuje danas u Istočnom Novom Sarajevu sportsko – humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki „Trojka iz bloka“, a sav prihod namijenjen je socijalno ugroženim višečlanim porodicama.

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić rekao je ranije Srni da je opština prepoznala značaj ove humanitarne akcije i podržala je finansijski.

On je pozvao građane, privredne subjekte, institucije i organizacije da se priključe ovoj akciji kako bi prikupili sredstva za socijalno ugrožene višečlane porodice.

„Ova sportska manifestacija okuplja mlade, poznate ličnosti iz svijeta sporta, kulture i muzike, kao i veliki broj sponzora i dobrotvora koji finansijski podržavaju realizaciju predviđenih ciljeva“, naveo je Ćosić.

Ćosić naglašava da je humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ pokrenula ovaj projekat uvidjevši da veliki broj djece iz višečlanih porodica živi u teškim materijalnim uslovima i oskudijeva u najosnovnijim higijenskim potrebama.

Turnir će biti održan na košarkaškom terenu u parku „Gavrilo Princip“ sa početkom u 19.00 časova.

U planu je da ovaj sportsko-humanitarni projekat bude održan u svim većim gradovima s ciljem da ljudi dobre volje daju konkretan doprinos poboljšanju uslova života socijalno ugroženih porodica.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare