Ćurguz da stavi mandat na raspolaganje Skupštini BORS-a

0

ISTOČNO SARAJEVO – Odbor boračkih organizacija Sarajevsko-romanijske regije traži da predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ Pantelija Ćurguz stavi svoj mandat na raspolaganje Skupštini BORS-a, rekao je predsjednik ovog odbora Željko Lalić.Lalić tvrdi da to nije nikakvo razbijanje Boračke organizacije niti Republike Srpske.

„Odbor boračkih organizacija Sarajevsko-romanijske smatra da je Ćurguz izdao interese BORS-a prilikom usvajanja zakona o Penzijsko-invalidskom osiguranju i pravima boraca“, dodao je Lalić.

On je najavio da će sutra prisustvovati sjednici Predsjedništva BORS-a na kojoj će iznijeti stavove regionalne Boračke organizacije.

Lalić je na konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevu rekao da regionalna Boračka organizacija sve odluke donosi jednoglasno i ne postoji nikakvo objašnjenje za neučestvovanje u radu Boračke organizacije Pale.

On je rekao da je izjava predsjednika Boračke organizacije Pale Mihajla Parađine da on nije borac prve kategorije uvredljiva i najavio podnošenje prijave za klevetu.

„Takva izjava vrijeđa i mene i Boračku organizaciju Sokolac“, kaže Lalić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare