Crtice Trke kroz Srbiju 2012 (nije i jeste za štampu)

0

Biciklistički karavan Trke kroz Srbiju trenutno boravi na Jahorini. Osoblje timova užurbano radi na pranju vozila i bicikala, pripremanju opreme za sutrašnju, pretposljednju etapu trke od Milića do Rume.

– Na 4. etapi je učestvovalo ukupno 120 biciklista iz 22 ekipe, iz 18 zemalja. Trku je završilo ukupno 116 biciklista.

– Organizator trke je četvrtu etapu od Bajine Bašte do Pala proglasio jednom od najljepših voženih u posljednjih deset godina na trci „Kroz Srbiju“. Ove godine trku je u cilju dočekao najveći broj gledalaca, za ove četiri godine koliko se trka organizuje u Palama. Ove godine je publika bila dosta bučnija.

– Na spoju ulica Milana Simovića i Srpskih ratnika u Palama se desila jedna manja nezgoda. Jedan od biciklista je proklizao i pao. Publika je brzo pritrčala i pomogla mu, na svu sreću, biciklista je prošao samo sa manjim ozljedama.

– Četiri ulice, kojima se vozilo su prethodnih dana sanirane, šupljine u asfaltu su popunjene.

– Trka će prenoćiti na Jahorini, a u ranim jutarnjim časovima karavan će krenuti prema Milićima. Ove godine Boksit iz Milića je uzao značajniju ulogu u sponzorisanju, pa se start etape seli tamo.

– Na konferenciji za štampu, ruski biciklista Sergej Rudaskov – Itera Kaćuša, Rusija, je izjavu dao na italijanskom jeziku i u jednom trenutku je rekao da mu je drago što je baš ovdje ostvario dobar rezultat, jer se sjeća da je Milošević izjavio da su Rusi i Srbi bratski narod, na opšte iznenađenje domaćih novinara.

– Moderator konferencije za štampu, gospođa koja je imala i ulogu prevodioca na italijanski i engleski jezik je u jednom trenutku prokomentarisala na konferenciju u Palama prati najveći broj medija do sada.

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments