Ћосић: Ускоро реализација пројекта јавне расвјете

0

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић рекао је да је скоро у потпуности завршена процедура јавних набавки за пројекат постављања јавне расвјете уз саобраћајницу од Хан Дервенте до улаза у Пале, чија је укупна вриједност 249.400 КМ.

„У тај посао ћемо на терену ући веома брзо. Пројекат је у потпуности финансиран из буџета града Источно Сарајево. Овим ћемо комплетирати систем јавне расвјете на путу од ентитетске линије на Лапишници до Пала, пошто смо раније завршили дионицу од Лапишнице до Хан Дервенте, вриједну 350.000 КМ“, навео је Ћосић на „Фејсбук“ страници.

Ћосић је додао да га је обрадовала вијест да су готово у потпуности завршене процедуре јавних набавки за два веома важна пројекта у Источном Сарајеву, иако почиње сезона годишњих одмора.

„Други пројекат је адаптација објекта некадашње основне школе у мјесту Булози у општини Источни Стари Град с циљем изградње Центра за обуку ватрогасаца и спасилаца за потребе наше градске Територијалне ватрогасно-спасилачке јединице“, додао је Ћосић.

Он је напомиње да, осим тога што ће се на овај начин додатно ојачати капацитети ове јединице, реализацијом овог пројекта вриједног 250.000 КМ, Источно Сарајево ће постати и прва локална заједница у Републици Српској која има центар ове врсте.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare