Ćosić: Sportska dvorana biće pokrivena do kraja godine

0

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić izjavio je da je postavljanje krovne konstrukcije na novoj sportskoj dvorani u završnoj fazi, te da bi uskoro trebalo da počne pokrivanje ovog objekta.

„Naš plan je da dvoranu zatvorimo do kraja godine kako bi početkom naredne nesmetano nastavili unutrašnje radove. Tim tempom dvorana bi definitivno bila otvorena sljedeće godine“, rekao je Ćosić novinarima.

On je dodao da se spoljnim zatvaranjem sportske dvorane, čiju gradnju je sa dva miliona KM podržala Vlada Republike Srpske, stvaraju uslovi da Trg „Srbija“ bude u potpunosti završen.

Ćosić je najavio da će u narednih 15 do 20 dana biti potpuno završeni spoljašni radovi na zgradi pozorišta, te da će uskoro biti raspisan tender za opremanje.

„Mislim da ne postoji lokalna zajednica u Republici Srpskoj koja se razvija intenzitetom kao što je slučaj sa Istočnim Novim Sarajevom. Ovo su kapitalni projekti koji ukupno vrijede više od 10 miliona KM i to nije lako za jednu malu lokalnu zajednicu, ali je najbitnije da nam dobro ide“, istakao je Ćosić.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare