Ћосић поново кандидат за градоначелника

2

За предсједника Градског одбора СНСД-а Источно Сарајево реизабран је Љубиша Ћосић који је и кандидат за градоначелника на наредним локалним изборима, саопштено је из Градског одбора СНСД-а.

На синоћној конститутивној сједници Градског одбора СНСД Источно Сарајево у новом сазиву верификовани су чланови Градског одбора у име шест општинских одбора, а изабрано је и Предсједништво чији чланови су Страхиња Башевић, Младен Малетић, Бранко Короман, Бошко Југовић, Дамјан Шкипина, Бошко Томић, Јован Катић, Љубиша Ћосић, Мирослав Вујичић, Мирослав Бјелица и Драгомир Гаговић.

За потпредсједнике Градског одбора СНСД-а изабрани су Бошко Томић и Страхиња Башевић.

„Имајући у виду његов више него квалитетан досадашњи, дугогодишњи рад, како у СНСД, тако и локалној заједници, Градски одбор је за градоначелника Источног Сарајева поново, једногласно, кандидовао Ћосића, који се на тој позицији налази од фебруара 2021. године“, истиче се у саопштењу.

Став Градског одбора СНСД-а је да је Ћосић током претходна два мандата на позицији начелника општине Источно Ново Сарајево, а затим и у актуелном мандату на мјесту градоначелника Источног Сарајева, на најбољи начин показао како се руководи локалном заједницом у интересу свих њених становника.

Због тога, Градски одбор је сигуран да ће грађани Источног Сарајева своје повјерење на предстојећим изборима поново дати Ћосићу и тако омогућити континуитет развоја, како града Источно Сарајево, тако и свих његових општина.

Градски одбор СНСД-а Источно Сарајево на састанку је разматрао и актуелну политичку ситуацију у контексту предстојећих локалних избора у Републици Српској и БиХ, наводи се у саопштењу.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
2 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Tako i treba da se ponovo kandiduje gosp. Ljubiša za gradonačelnika, potpuno opravdano. U svom dosadašnjem mandatu pokazao je odlične rezultate koji su vidljivi na svakom koraku. Kako se brine o statusu grada tako pregalački radi na unapređenju uslova rada i života građna u svim opštinama koji teritorijalno pripadaju Gradu Istočno Sarajevo. Na sve uvrede, provokacije iz tzv. Federalnog Sarajeva nije ćutao, nego znao je da direktno reaguje i adekvato odgovori onoj protuvi zvanoj Benjamina. Sve najbolje u daljem radu i angažovanju treba poželjeti ovom mladom i perspektivnom čovjeku.

Tako je prema svim građanima se odnosi kao prvi „komšija“