Buloščić: Putevi prohodni

0
Arhivska fotografija

Svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije prohodni su, ekipe su sve vrijeme na terenu, a abrazivnog materijala za posipanje ima dovoljno, rekao je jutros Srni tehnički direktor „Romanijaputeva“ sa Sokoca Dragan Buloščić.

„Snijeg pada, ali to ne ometa odvijanje saobraćaja čak ni za teretna vozila. Vrlo brzo snijeg će sa kolovoza biti očišćen i preko Romanije, a oba pravca prema Jahorini očišćena su“, istakao je Buloščić.

On je naveo da za praznike neće biti uveden poseban režim rada „Romanijaputeva“ jer ova firma u zimskoj sezoni radi neprekidno 24 časa.

„Naša dežurstva na terenu aktivna su sto odsto, ekipe za obilazak su u funkciji, a dežurstvo je non-stop obezbijeđeno na svim našim punktovima“, naveo je Buloščić.

U nadležnosti „Romanijaputeva“ je održavanje i čišćenje magistralnih i regionalnih puteva na području Sarajevsko-romanijske regije, i to od Lapišnice preko Podromanije do Han Pijeska, od Vardišta do Čajniča i drugo, a među prioritetima su oba putna pravca prema Jahorini, preko Pala i Trebevića.

Ukupna dužina ovih dionica iznosi oko 600 kilometara.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare