Branko Koroman predsjednik izvršnog odbora stranke

0

Na sjednici Opštinskog odbora /OO/ Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Pale Branko Koroman izabran je za predsjednika Izvršnog odbora OO stranke.U saopštenju iz SNSD Pale navodi se da će Izvršni odbor u narednom periodu aktivno provoditi programsku politiku i zadatke koje utvrđuje Opštinski odbor SNSD-a.

Koroman je najavio da će uskoro biti izvršena i prva zaduženja OO SNSD Pale koja podrazumijevaju provođenje aktivnosti u vezi sa formiranjem Mjesnog odbora SNSD-a Podgrab i Prača, kao i aktivnosti koje se odnose na angažman mjesnih odbora i njihovu obavezu da u narednom periodu izvrše reviziju, odnosno evidenciju članstva opštinske organizacije stranke.

Kao značajna aktivnost najavljen je i proces prijema novih članova, s obzirom na to da je veliki broj građana, nakon lokalnih izbora, iskazao želju da se učlani u SNSD, saopšteno je iz Opštinskog odbora SNSD Pale.

Na sjednici OO SNSD-a, koja je održana sinoć, osim predsjednika Izvršnog odbora, izabrani su i članovi ovog tijela, donesena je i odluka o formiranju Savjeta OO SNSD-a Pale kojim će predsjedavati Radomir Božić.

Prvi zadatak Savjeta OO SNSD-a Pale biće da okupi eminentne stručnjake iz raznih oblasti društvenog života koji će svojim znanjem i idejama doprinijeti kreiranju kvalitetnih rješenja za probleme sa kojima se suočava ova lokalna zajednica i njeni stanovnici.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare