Borilački klubovi uspješni proteklog vikenda

0

U Foči je u subotu 18. aprila održano Državno prvenstvo BiH u kik-boksu za sve uzraste, u disciplinama lou-kik i kik-laj, a učešće je uzelo više od 300 takmičara iz svih klubova RS i BiH.

Takmičar Kluba borilačkih sportova „Rajko Kušić“ Đorđe Božić osvojio je 3. mjesto u disciplini kik lajt do 69 kg, u seniorskoj konkurenciji.

Klub borilačkih sportova „Deveta četa“ je osvojio deset medalja. Zlatne su osvojili Manojlo Đurić, Luka Lopatić, Miloš Ćodo, srebrne Miloš Ćodo, Andrej Ćukac, bronzane Damjan Radojković x2, Marko Trivkovic, Luka Lopatić, Rajić Saša.

Karatisti zapaženi u Bileći

U nedjelju 19. aprila u Bileći je održano Prvenstvo regije za poletarce, pionire i nade. Nastupilo je 11 klubova sa oko 200 takmičara. Karate klub Romanija je nastupio sa s21 takmičarom i osvojili su 32 medalje (13-11-8).

Posebna pažnja i čestitke zasluženo su pripale kata timu nada u sastavu: Njegoš Petrović, Vojin Karišik i Miloš Pandurević, koji su oduševili prilikom izvođenja bunkaia, koji je prvi put prikazan u KSRS na prvenstvu, što je u skladu sa pravilima.

U Čačku je održan Tradicionalni vaskršnji Fudokan kup na kome je, ispred KK Romanija, nastupila Milica Popović i osvojila zlatnu medalju u borbama pojedinačno u mlađim seniorima, kao i srebro u borbama pojedinačno u seniorskoj konkurenciji!

Karate klub Romanija u subotu 25. aprila u SPC Peki u 10.00 časova organizuje XIV vaskršnji karate kup „Pale 2015“.

(www.palelive.com / Foto: foca-24.info)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare