Bombaški napad u Spasovdanskoj ulici

0

Nepoznati počinioci bacili su ispred roštiljnice „Pajić“ i ćevabdžinice „Manđarija“ u Spasodvandskoj ulici u Istočnom Sarajevu tri bombe, od kojih je jedna ekpslodirala i nanijela manju materijalnu štetu, potvrdila je jutros Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.Ona je navela da su bombe bačene sinoć oko 1.30 časova, a da su dvije koje nisu eksplodirale uklonili predstavnci Republičke uprave Civilne zaštite Republike Srpske.

Tešićeva je dodala da je policija sa lica mjesta izuzela dokazni materijal.

„Gelerima bombe oštećena su ulazna vrata i stakla na prizemnim stanovima stambene zgrade na broju 37. u Spasovdanskoj ulici, kao i portali roštićnice `Manđarija`, ispred koje su bačene dvije bombe, dok se bomba bačena ispred roštiljnice `Pajić` nije aktivirala. Oštećena su i dva automobila koja su se nalazila na parkingu preko puta ovih objekata“, navela je Tešićeva.

Stanari zgrade rekli su Srni da su veoma uplašeni i ogorčeni s obzirom da je na ovaj način bila ugrožena njihova bezbjednost, a posebno njihove djece.

Vlasnici ugostitetljskih objekata ispred kojih su bačene bombe nisu željeli da komentarišu ovaj incident, ali su rekli Srni da su iznenađeni, tim prije jer oba objekta posluju solidno i imaju stalne mušterije, sa kojima nikada nisu imali nikakvih problema.

Policija je jutros izvršila uviđaj, a objekti su nastavili sa radom.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare