Bojan Ninković ponovo predsjednik Opštinskog odbora SDS-a

0

Na Izbornoj skupštini održanoj večeras u Kulturnom centru Pale za predsjednika Opštinskog odbora Srpske demokratske Stranke /OO SDS/ Pale izabran je dosadašnji predsjednik Bojan Ninković.

Na Skupštini je izabrano i 30 članova Opštinskog odbora SDS Pale.

Ninković je rekao da opštinski odbor ima čvrstu volju da u narednom periodu kroz pošten i kvalitetan rad, bez podgrijavanja strasti političkog revanšizma, pokaže da je SDS najveća i najozbiljnija politička snaga na području opštine Pale, nivou Grada Istočno Sarajevo, ali i u Republici Srpskoj.

„Politički cilj SDS-a je bio i ostao jaka i organizovana opština, grad i Republika Srpska, koja ravnopravno štiti interese svojih građana i garantuje perspektivu i bolju budućnost“, rekao je Ninković novinarima.

On je dodao da prioriteti vlasti moraju biti jednaki prioritetima naroda, a to obuhvata ekonomski razvoj, zapošljavanje, borbu protiv siromaštva, pravnu državu, oduzimanje imovine stečene korupcijom, bolju zdravstvenu zaštitu, bolje obrazovanje, vraćanje moralnih vrijednosti u društvo, te podjednak razvoj svih krajeva Republike Srpske.

Ninković ističe da je cilj Opštinskog odbora SDS Pale pobjeda na opštim izborima 2018. godine, a put do pobjede su red, rad, disciplina i jedinstvo svih članova SDS-a.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare