Bojan Ninković novi predsjednik OO SDS Pale

0

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Pale na sinoć održanoj Izbornoj skupštini izabrao je novog predsjednika stranke i članove 16 mjesnih odbora.

Sjednicu je obilježio izuzetan odziv članova Skupštine OO SDS Pale koji su za svog novog predsjednika izabrali Bojana Ninkovića kao i 30 članova mjesnih odbora Pale, Koran, Obilićevo, Mokro, Podgrab, Stanica Pale, Jasik, Kadino Selo, Dušanovo, Brezovice, Prača, Vrhprača, Sumbulovac, Stajna, Ljubogošta i Pribanj.

Miodrag Kovačević , predsjednik OO SDS Pale koji je ovu funkciju obavljao u prethodnih osam godina i kao mladi kadar stranke uspješno vodio ovaj odbor do pobjeda na izborima 2012. i  2014. godine, podnio je izvještaj o dosadašnjem radu.

„OO SDS Pale je uvijek bio jedinstven, a konsolidacijom i zanavljanjem kadrova SDS je danas  najjača stranka na području opštine koja je na proteklim opštim izborima pobjedila na sva 4 nivoa“, rekao je Kovačević i dodao da će svi podržati novo rukovodstvo za koje smatra da ima snagu da se nosi sa novim izazovima.

Novi predsjedjednik OO SDS Pale Bojan Ninković čestitao je izabranim članovima opštinskog odbora i najavio da cilj ovog odbora i dalje ostaje jaka opština, grad i Republika Srpska.

„Novo rukovodstvo će raditi na omasovljenju stranke, a cilj je pobjeda na lokalnim, odnosno opštim izborima koji nam predstoje“, rekao je Ninković i ocjenio da ovaj odbor ima stručne, sposobne i nekokompromitovane kadrove koji sa jedinstvenim pristupom mogu ostvariti dobar rezultat.

(www.palelive.com / D.B.)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare