Blokirana kuća teroriste

0

ZVORNIK – Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je večeras policija u mjestu Kučić Kula kod Zvornika blokirala kuću Nerdina Ibrića /24/, koji je izvršio teroristički napad na policijsku stanicu u Zvorniku u kojem je ubijen jedan, a ranjena dvojica policajaca.

Lukač je rekao novinarima u Zvorniku da se čeka naredba tužioca za pretres kuće radi eventualnog pronalaska drugih predmeta i oružja ili povezanost sa drugim licima u ovom slučaju.

On je istakao da se Ibrić, prema informacijama kojima raspolaže, u posljednje vrijeme ponašao prema vehabijskim običajima i da se izdvajao od drugih.

Lukač je rekao da će nakon prikupljenih informacija biti poznato da li je Ibrić bio povezan sa drugim licima da bi bila spriječena dalje eskalacija i novi teroristički akti.

Ministar unutrašnjih poslova Srpske kaže da je naredio pokretanje specijalne jedinice policije, koja je upućena prema Zvorniku i Bijeljini da ne bi eventualo sa druge strane došlo do osvete, što se ne smije dozvoliti.

Lukač je istakao da će sutra biti obezbjeđene škole i vrtići s ciljem povećanja bezbjednosti.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare