Big Ben: Održano polaganje i prezentacija Kembridž ispita

0

U Edukativnom centru Big Ben u Palama u petak je održana prezentacija Kembridž ispita /Cambridge/ od strane Kembridž centra iz Banjaluke koji je glavni predstavnik prestižnog Univerziteta Kembridž u našoj zemlji.

Na prezentaciji su predstavljeni i novi udžbenici, koji će se u ovom centru koristiti sljedeće školske godine i koji su priprema za Kembridž ispite. Roditeljima i djeci je skrenuta pažnja na značaj međunarodno priznatih ispita, jer su diplome prepoznatljive i one su verifikacija stečenog znanja, pa otvaraju nove mogućnosti prilikom daljeg školovanja ili povećavaju šanse prilikom zaposlenja.

Prvi put u Palama u prostorijama Big Ben-a održano je polaganje međunarodnog FCE Kembridž ispita, što će biti moguće i u narednom periodu.

Kembridž ispite priznaje veliki broj kompanija, institucija i univerziteta širom svijeta. Oni nude prednosti svim uzrastima jer pomažu da steknete visoko obrazovanje, poboljšavaju mogućnosti dobijanja zaposlenja i omogućavaju da razmišljate o čitavom nizu prilika.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/kembridz-big-ben-18-4-2015/] width=[54] height=[54] title=[Big Ben: Održano polaganje i prezentacija Kembridž ispita] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)
Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare