Besplatno dnevno i noćno skijanje za žene povodom 8. marta

1

Olimpijski centar „Jahorina“, povodom Međunarodnog dana žena – 8. marta, u ponedjeljak svim damama poklanja besplatno dnevno i noćno skijanje.

Iz Olimpijskog centra su naveli da su uslovi za skijanje odlični, da su za vikend najavljene nove snježne padavine, a na ski-stazama trenutno ima 55 centimetara utabanog snijega i odlično su pripremljene.

„Skijašima je na raspolaganju svih 46 kilometara ski-staza, a sistem osnježavanja je u pogonu kada god to vremenski uslovi dozvoljavaju. Najavljeni su i novi temperaturni minusi koji će sigurno pogodovati organizaciji skijanja u narednim danima“, navodi se u saopštenju.

Od 11. do 14. marta u okviru posljednjeg promo-perioda sa nazivom „Zima je tu da ostane“ važiće popust od 20 odsto na sve ski-karte koje se iskoriste u okviru navedenog termina.

Iz Olimpijskog centra Jahorina apeluju da se svi skijaši i posjetioci planine strogo pridržavaju epidemioloških mjera s ciljem zaštite zdravlja i što bezbrižnijeg boravka na planini.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
1 Коментар
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Pa posle u Olimp bar na po jednu, dvije, tri…. do zore, naravno uz poštovanje „svijeh“ epidemioloških mjera, kako kaže potpuno naj sasvim najbolji menadžer