Bačena eksplozivna naprava na kuću policijskog službenika

0

Na kuću policijskog službenika S.LJ, zaposlenog u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo, rano jutros aktivirana je nepoznata eksplozivna naprava koja je ugrozila život ukućana i prouzrokovala veća oštećenja, rekao je Srni načelnik Centra Radenko Vasiljević.


Vasiljević je rekao da se noćas oko 1.55 časova Policijskoj stanici Pale putem telefona obratio policijski službenik S.LJ, nastanjen u ulici Jug Bogdana broj 4. u Palama i prijavio da je na njegovu kuću aktivirana nepoznata eksplozivna naprava.

Prema njegovim riječima, policijski službenici su odmah izašli na lice mjesta i o događaju obavijestili dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

„U momentu eksplozije u kući su se nalazile dvije porodice, među čijim članovima je i četvoro maloljetne djece, ali, na sreću, niko nije povrijeđen“, naglasio je Vasiljević.

On je dodao da je u toku uviđaj kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a preduzimaju se mjere i radnje na pronalasku izvršilaca.

„Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo osuđuje ovaj pokušaj ubistva policijskog službenika i članova njegove porodice“, rekao je Vasiljević, dodavši da ovakav zločinački čin u kojem se nije vodilo računa o mogućim žrtvama ukazuje na bezobzirnost izvršilaca ovog krivičnog djela.

On je naveo da će zbog ovog krivičnog djela, CJB Istočno Sarajevo danas posjetiti direktor Policije Gojko Vasić i načelnik Uprave kriminalističke policije Zoran Mandić.

NJihovo obraćanje medijima planirano je oko 13.30 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare