Atletičarka Mladena Petrušić – najbolji sportista

0

SOKOLAC – Atletičarka Mladena Petrušić proglašena je večeras za najboljeg sportistu opštine Sokolac u 2015. godini.
Petrušićeva, koja se takmiči u višeboju i skoku uvis, atletikom se bavi 10 godina i stalni je član reprezentacije BiH.

Ona je osvojila prvo mjesto u skoku uvis na zimskom prvenstvu BiH u skakačkim i bacačkim disciplinama, a bila je prva i na Međunarodnom atletskom mitingu u Zenici i na pojedinačnom prvenstvu BiH u ovoj disciplini.

Petrušićeva je osvojila prvo mjesto na pojedinačnom prvenstvu Republike Srpske u disciplini skok uvis sa preskočenih 180 centimetara.

Najboljoj sportistkinji uručeni su pehar, diploma i novčana nagrada.

Drugo mjesto pripalo je Gorani Cvijetić iz sokolačkog Atletskog kluba „Glasinac“ koja je bila prva na dvoranskom prvenstvu BiH u trci na 60 metara sa preponama.

Član Skijaškog kluba „Glasinac“ Snežana Borovčanin zauzela je treće mjesto.

Za najboljeg sportskog radnika u prošloj godini poglašen je Slobodan Komlenović, aktivista i član Streljačkog kluba „Glasinac“.

Najuspješniji trener je Predrag Dobrilović iz Futsal kluba „Glasinac“.

Žiri je za najperspektivnije mlade sportiste proglasio odbojkašicu Mariju Batinić, skijaša Marka Bakmaza, karatistkinju Kristinu Borovčanin i fudbalera Uroša Đerića.

Perspektivni sportisti su strijelac Ivan Đurković, fudbaler Jovan Erić, fudbalerka Marija Janković, karatista Pavle Sekulić, košarkaš Đorđe Curović i atletičarka Anja Čolaković.

U kulturno-umjetičkom dijelu programa nastupili su Kulturno-umjetničko društvo „Romanijska luča“ sa Sokoca i članovi Plasnog kluba „Nika“.

Pokrovitelj manifestacije, koja je održana 17. put, bila je opština Sokolac.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare