Atletičari „Glasinca“ osvojili 17 medalja

0

SOKOLAC – Na pojedinačnom atletskom prvenstvu Republike Srpske za seniore, koje je održano proteklog vikenda na sokolačkom stadionu Bara, Atletski klub „Glasinac“ sa Sokoca osvojio je 17 medalja.
Zlatne medalje osvojili su Mladena Petrušić u skoku u vis sa novim rekordom Republike Srpske od 180 centimetara, Dejan Skočo u bacanju kugle, Duško Marić u skoku u vis i Anja Čolaković u troskoku.

Srebrene medalje pripale su Željku Todoroviću u trci na 400 metara prepone i u skoku u vis, Sari Lučić u skoku u vis, Milošu Gavriloviću u bacanju diska i Draženki Gavrić u trci na 3.000 metara sa preprekama.

Bronzane medalje osvojili su Marko Lubarda u bacanju kugle, Aleksandar Lučić u bacanju koplja, Draženka Gavrić u trci na 5.000 metara, Anja Čolaković u skoku u dalj, Mladena Petrušić u bacanju kugle, Dejan Skočo u bacanju diska, Danilo Delić u trci na 3.000 metara sa preprekama i Sara Lučić u troskoku.

Atletičarke Srpskog atletskog kluba iz Rogatice Tanja Marković osvojila je zlatnu medalju u skoku u dalj sa novim rekordom BiH od 6,07 metara, a Nikolina Ćaćić osvojila je srebrenu medalju u trci na 400 metara.

Organizator ovoga takmičenja bio je AK „Glasinac“, a na takmičenju je nastupilo 17 klubova iz Republike Srpske sa više od 150 atletičara.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare