Andrićgrad i Višegrad u centru pažnje

0

VIŠEGRAD – Turistička organizacija Višegrad predstavila je na proteklom Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu najvažnije turističke vrijednosti, a centralno mjesto bilo je rezervisano za Andrićgrad i višegradsku ćupriju, kao najznačajnije turističke potencijale, potvrdila je direktor ove organizacije Olivera Todorović.

„Na ovogodišnjem sajmu turizma u Beogradu bio je rekordan broj izlagača i posjetilaca, a za Višegrad i Andrićgrad bilo je najveće interesovanje na štandu Republike Srpske“, istakla je Todorovićeva.

Ona je rekla da su se na ovogodišnjem sajmu predstavili i brojni turistički subjekti sa restoranima i smještajnim kapacitetima, te svojim učešćem pokazali značaj promocije turizma.

„Po ostvarenim kontaktima sa turističkim agencijama i organizatorima putovanja, obogaćenom smještajnom ponudom u Višegradu, s razlogom očekujemo značajno povećanje turista u predstojećoj turističkoj sezoni“, istakla je Todorovićeva.

Menadžer Andrićgrada Đorđije Šipčić kaže da je za Andrićgrad bilo izuzetno veliko interesovanje, te da se očekuje povećan broj turista ove godine u najznačajnijem turističkom kompleksu Srpske.

„Sklopili smo dogovor sa brojnim turističkim organizacijama iz zemlje i inostranstva, a očekujemo i brojne goste iz Italije i NJemačke“, kaže Šipčić.

Na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji je održan od 19. do 22. februara, učestvovalo je više od 1.100 izlagača iz 50 zemalja.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare