Aktiv žena SDS donirao EKG aparat

0

ISTOČNO SARAJEVO – Regionalno odbor SDS-a Sarajevsko-romanijske regije predvođen Aktivom žena izborne jedinice 8 organizovao je humanitarnu akciju, u kojoj je od prikupljenih sredstava nabavljen EKG aparat za Odjeljenje pedijatrije bolnice Istočno Sarajevo.

U cilju boljih uslova za mališane naše regije aparat su danas Odjeljenju pedijatrije uručile članice Aktiva žena SDS.

Prema riječima Vinke Berjan, predsjednice Aktiva žena SDS opštine Istočna Ilidža, najmlađi građani Istočnog Sarajeva zaslužuju bolju zdravstvenu zaštitu. „Današnja donacija je način da doprinesemo boljim uslovima liječenja na pedrijatrijskom odjeljenju,te se nadamo da će sličnih donacija biti i u buduće#, izjavila je Berjan.

Članice opštinskih Aktiva žena SDS obradovali su danas mališane koji se nalaze na Odjeljenju pedijatrije sa skromnim poklonima, a za bolničku kuhinju obezbjeđena je veća količina prehrambenih proizvoda.

„Za Bolnicu Istočno Sarajevo donacija EKG aparata znači mnogo“, izjavila je dr Tanja Jovičićpedijatar na odjeljenju Pedijatrije bolnice Istočno Sarajevo.

„Do sada nismo imali EKG aparat koji je neophodan za dijagnostiku na ovom odjeljenju, te ovom donacijom su stvoreni uslovi za bolje usluge našim korisnicima, našoj djeci i roditeljima“, izjavila je dr Jovičić, koja se zahvalila članicama Aktiva žena na doprinosu za bolje uslove i rada i liječenja u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

(www.palelive.com / D.B.)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare