Akcija „Žurka iz bloka“ iznad svih očekivanja

0

MILIĆI – U humanitarnoj akciji „Žurka iz bloka“ koja je održana u Milićima prikupljena je 1.761 KM za pomoć porodicama Vuksić i Ilić iz Bratunca, rekao je Srni Miodrag Todorović iz Humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“.

Todorović je rekao da su sinoć prvi put organizovali ovakav događaj u Milićima i da je akcija prošla iznad svih očekivanja, te zahvalio ljudima koji su ih podržali.

„Planiramo još ovakvih događaja da bismo pomogli porodicama koje su u teškoj situaciji“, naveo je Todorović.

Humanitarna akcija „Žurka iz bloka“ održana je u kafe-baru „Maršal“, a muzičku podršku dao je di-džej Luka.

Ova humanitarna organizacija organizovala je i ranije akcije na području opštine Milići, od kojih je jedna pomoć 2019. godine u kupovini kuće za porodicu Stanišić čija je vrijednost bila 44.815 KM.

Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ osnovana je krajem 2005. godine s ciljem pružanja pomoći socijalno ugroženim srpskim porodicama sa više djece sa područja Balkana, a do sada je prikupila više od 17,5 miliona KM, pomogla 2.900 porodica sa više od 14.500 djece.

U okviru organizacije aktivan je humanitarni broj 17763 u fiksnoj i mobilnoj telefoniji, kojim se doniraju dvije konvertibilne marke socijalno ugroženim porodicama.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare