Akcija „Za moj mali svijet“ u OŠ „Mokro“

0

U Osnovnoj školi „Mokro“ danas je organizovana akcija uređenja vanjskog u unutrašnjeg dijela škole, pod nazivom „Za moj mali svijet“.

Organizator ove akcije je Nevladina organizacija World Vision, koja je više puta učestvovala u ovakvim i drugim uređenjima na našim prostorima. Osnovna škola „Mokro“ već šest godina sarađuje sa World Vision.

Rukovodilac Razvojnog područja Jahorina, Mirza Đelmo je izjavio da World Vision zajedno sa menadžmentom Osnovne škole „Mokro“ organizovao akciju kako bi animirali djecu i roditelje da se uključe u razvoj kako škole, tako i lokalne zajednice. On ističe da im se pojavio višak sredstava, pa je ovaj projekat bio prioritet u realizaciji.

Direktor Osnovne škole „Mokro“ Milijana Grujić ističe da je ovo jedna od mnogobrojnih akcija koje se sprovode u okviru škole. To su akcije instalacije video nadzora, opremanje kabineta za informatiku, biologiju, uređenje igrališta kao i posljednja donacija od 10 računara za opremanje informatičkog kabineta.

„Na takmičenjima najboljih projekata koje kandiduju učenici, projekat uređenja školskog dvorišta nije pobijedio, ali je ipak World Vision pronašao sredstva i pomogao u realizaciji ovog projekta, na čemu smo ima veoma zahvalni. Nadamo se da će se ovakva saradnja uspješno sprovoditi i u budućnosti“, izjavila je  Milijana Grujić.

Projekta uređenja školskog dvorišta OŠ „Mokro“ je ujedno i druženje djece sa članovima organizacije World Vision.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/uredjenje-dvorista-os-mokro-12-09-2014/] width=[54] height=[54] title=[Akcija „Za moj mali svijet“ u OŠ „Mokro“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / B.P.)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments