Akcija „Ljepša Srpska – Ljepše Pale“

0

Na području Pala u toku je akcija proljećnog uređenja grada pod parolom „Ljepša Srpska – ljepše Pale“, a opština je obezbijedila odvoz prikupljenog kabastog otpada.

Direktor paljanskog preduzeća „Komunalno“ Komo Simović pozvao je sve građane, ekološka društva i udruženja da se uključe u akciju čišćenja i uređenja dvorišta kuća, stambenih zgrada, poslovnih prostora, škola, parkova u krugu preduzeća i javnih parkovskih površina.

Simović je rekao Srni da je opština Pale, putem „Komunalnog“, obezbijedila odvoz prikupljenog kabastog otpada koji će građani odložiti kod kontejnera svakog ponedjeljka i četvrtka.

On je dodao da od 2. aprila do 1. maja „Komunalno“ neće naplaćivati ulaz na gradsku deponiju svim pravnim i fizičkim licima koja sama dovezu otpad. „Učešćem u ovoj akciji dajemo puni doprinos ljepšem izgledu našeg grada“, istakao je Simović.

Prema njegovim riječima, u toku je i sanacija udarnih rupa na ulicama jer su niske temeprature i veliki snijeg uticali na oštećenja kolovoza zbog čega je za sanaciju planirano oko 100 tona asfalta.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare