Akcija prikupljanja sredstava za vantjelesnu oplodnju

0
Akcija prikupljanja sredstava za vantjelesnu oplodnju

ZVORNIK – Udruženje porodica sa problemom steriliteta „Bebe 1“ iz Zvornika danas je, u saradnji sa marketom „Zvorničanka“ i novosadskom kompanijom „Neoplanta“, promovisalo humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za vantjelesnu oplodnju članica ovog udruženja.

Predsjednik Udruženja „Bebe 1“ Nikolina Oro rekla je novinarima da će se kupovinom proizvoda „Neoplante“ u svim marketima „Zvorničanka“, od Bijeljine do Pala, 10 odsto sredstava od svakog proizvoda odvojiti za proces vantjelesne oplodnje članica ovog udruženja.

Ona se zahvalila vlasniku marketa „Zvorničanka“ Mihajlu Ostojiću i kompaniji „Neoplanta“, jer su podržali ovu humanu akciju da se obezbjedi namjenski novac za potrebe udruženja, kao i svim kupcima bez kojih ova akcija ne bi uspjela.

„Ovo je najhumanija akcija u kojoj možemo da učestvujemo svi jer je borba za potomstvo jedna od najvažnijih“, rekla je Oro.

Ona je dodala da će u toku dana promocije biti održane u Bratuncu i Vlasenici, a naredne sedmice u drugim marketima „Zvorničanke“, napomenuvši da ova humana akcija traje do 10. jula.

Udruženje „Bebe 1“ je osnovano 2010. godine i ima trenutno 81 par. Do sada su se putem procesa vantjelesne oplodnje rodile 44 bebe.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments