Adaptacija dodatnog prostora

0
Arhivska fotografija

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Opština Istočno Novo Sarajevo uspješno je realizovala projekat proširenja Pravoslavnog centra za mlade Mitropolije dabrobosanske „Sveti Petar Sarajevski“, čija je ukupna vrijednost 5.794 KM.

Projekat su finansirali Ministarstvo za raseljena lica i izbjeglice u Savjetu ministara, Fond za povratak BiH uz sufinansiranje opštine Istočno Novo Sarajevo.

U okviru ovog projekta izvršena je adaptacija dodatnog prostora ovog centra, što će doprinijeti unapređenju rada ove organizacije, objavljeno je na zvaničnoj stranici opštine Istočno Novo Sarajevo.

U saopštenju se navodi da Pravoslavni centar za mlade Mitropolije dabrobosanske „Sveti Petar Sarajevski“ okuplja veliki broj članova i predstavlja mjesto susreta mladih ne samo sa ovog područja, nego iz cijele Mitropolije dabrobosanske, uključujući izbjegličke i povratničke populacije.

Sredstva za realizaciju ovog projekta obezbijeđena su putem javnog poziva za obnovu i izgradnju komunalne i socijalne infrastrukture na prostorima gdje žive raseljene osobe i povratnici.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare