Kod lica iz Sarajeva pronađeno 18 paketića heroina i vaga

0

ISTOČNO SARAJEVO – Policija je u Istočnoj Ilidži kod lica iz Sarajeva čiji su inicijali A.R. pronašla 18 paketića heroina i jednu digitalnu vagu za precizno mjerenje.

A.R. je pretresen juče u Ulici Ive Andrića u Istočnoj Ilidži, a pretreseno je i lice čiji su inicijali M.T iz Istočne Ilidže, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Nakon pretresa navedenih lica, na osnovu naredbe nadležnog suda, pretresen je stan koji koristi M.T. u Ulici Ive Andrića, gdje su zatečena četiri lica iz Sarajeva čiji su inicijali A.O, S.P, B.R. i A.LJ. kako konzumiraju heron, spid i marihuanu.

Kod lica su pronađena tri paketića sa sadržajem navedene droge, medicinski špricevi sa sadržajem nepoznate tečnosti i alkohol.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a nakon dokumentovanja predmeta, protiv lica A.R. biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet droge, a protiv M.T. izvještaj o počinjenom krivičnom djelu omogućavanje uživanja droge.

Protiv A.O, S.P, B.R. i A.LJ. će, za konzumiranje, nadležnom sudu biti podneseni zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka, zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o proizvodnji i prometu droge Republike Srpske.

Uhapšen osumnjičeni za prijetnje opasne po život

ISTOČNO SARAJEVO – Pripadnici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo uhapsili su muškarca čiji su inicijali S.B, koji se sumnjiči da je putem telefona uputio ozbiljne prijetnje po život muškarcu iz te opštine.

S.B. je uhapšen u ponedjeljak, 14. decembra, oko 23.00 časa zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje bezbjednosti, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu i u toku je rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare