Skraćeni časovi

0

ZVORNIK – Nastava u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ i Gimnaziji i srednjoj stručnoj školi „Petar Kočić“ u Zvorniku danas je skraćena na 30 minuta, zbog toga što je preduzeće „BH gas“ obustavilo isporuku gasa „Zvornik stanu“, potvrdili su novinarima direktori Nada Zekić i Biljana Pisić.

Direktor „Zvornik stana“ Miodrag Jevtić rekao je da su u toku aktivnosti sa lokalnom zajednicom i načelnikom opštine Zoranom Stevanovićem kako bi se prevazišao problem. Jevtić je naveo da je isporučilac gasa prekinuo isporuku zbog duga koje ovo preduzeće ima prema „BH gasu“. „Od tekuće potrošnje dugujemo 320.000 KM, a dug akumuliran od 2001. do 2010. godine iznosi blizu 2.800.000 KM. `BH gas` od nas traži da izmirimo tekuću potrošnju i mi radimo na rješavanju problema“, rekao je Jevtić.

On je naglasio da je stepen naplate od potrošača oko 55 odsto, ističući da je to neprihvatljivo i da je sa takvim procentom nemoguće funkcionisati.

Jevtić je pozvao korisnike da izmire dugovanja.

Sarajevsko preduzeće „BH gas“ obustavilo je isporuku gasa „Zvornik stanu“ juče oko 13.00 časova zbog duga od 3.162.519 KM.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare