Prvi sastanak Udruženja jednoroditeljskih porodica „Iskra“

0

Udruženje jednoroditeljskih porodica „Iskra“ organizuje svoj prvi sastanak svih članova na Palama u OŠ „Srbija“ 5. decembra 2012. godine u 19.30 časova.
„Želja nam je da ovim sastankom predstavimo ciljeve, viziju i misiju udruženja, da i zvanično poželimo dobrodošlicu svim novim i dosadašnjim članovima i da ih pozovemo na saradnju i podršku.
Predstavićemo i svoje dosadašnje skromne aktivnosti, i zahvaliti se svim onim osobama i institucijama koji su nam pomogli prilikom osnivanja, pružajući nam i moralnu i materijalnu podršku te pomenuti one sa kojima smo do sada ostvarili prve kontakte od izuzetnog značaja za naš rad.

Iznijećemo probleme jednoroditeljskih porodica koje smo mi prepoznali i otvoriti debatu sa nadom da će učesnici željeti da podijele sa nama svoja iskustva i probleme sa kojima su se suočavali kako bi znali u kom pravcu svoje prve aktivnosti usmjeriti.

Nadamo se dobrom odzivu i molimo sve koji žele da podrže naš rad da prisustvuju ovom sastanku i da nam se pridruže u našem budućem radu i aktivnostima“, stoji u saopštenju UJP „Iskra“.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare