3D projekcije filmova „Potraga za Nemom“ i „Iron Man 3“

0

U Kulturnom centru Pale u srijedu 8. maja biće prikazane 3D projekcije filmova „Potraga za Nemom“ (sinhronizovan na srpski jezik) u 18:00 časova i „Iron man 3“ u 20.00 časova. Cijena ulaznice je 4 KM.

„Potraga za Nemom“ je nezaboravna pustolovina, nagrađena Oscarom za najbolji animirani film, koja će vas odvesti u zapanjujući podmorski svijet Velikog koralnog grebena.

Nakon što je mala ribica Nemo, potpuno neočekivano odvučena od kuće, njegov zaštitnički otac Marlin i Dora, druželjubiva, ali zaboravna plava kraljevska ribica, kreću na epsko putovanje na kojem se susreću s morskim psima vegetarijancima, kornjačama surferima, hipnotizirajućim meduzama i gladnim galebovima!

Revolucionarna kompjuterska animacija filma ‘Potraga za Nemom’ vrhunsko je vizualno iskustvo u 3D-u!

„Iron Man 3“ je akcioni spektakl koji će ljubitelje stalno rastućeg Marvelovog svijeta filmova sigurno zabaviti. Nakon što neprijatelj u potpunosti uništi Starkov život, on kreće u sudbonosnu potragu za odgovornima. Na svakom koraku avanture njegova hrabrost će biti testirana, a kada se nađe prislonjen uz zid, Stark će morati preživjeti koristeći svoje vlastite inovacije, osloniti se na svoju ingenioznost i instinkte kako bi zaštitio one koji su mu najbliži.

Dok se bori za vlastiti povratak, Stark otkriva odgovor na pitanje koje ga je potajno proganjalo: čini li čovjek odijelo ili odijelo čini čovjeka?

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare