3D projekcije filmova „Monsters university“ i „World War Z“

0

U Kulturnom centru Pale u četvrtak 18.07.2013. godine će biti održane 3D projekcije filmova Čudovište sa univerziteta i Svjetski rat Z.

Cijena ulaznice 4 KM. Ulaznice se mogu kupiti radnim danom u prostorijama Kulturnog centra do 15:00 časova, ili na biletarnici prije početka projekcije.

18:00 Čudoviste sa univerziteta, crtani film, projekcija 3D

Još otkad je bio mali monstrum, Mike (Billy Crystal) je sanjao o tome da postane Strašitelj, i vrlo dobro zna da najbolji strašitelji dolaze sa Univerziteta za Monstrume. Ali već od prvog semestra na ovom univerzitetu, Majkovi planovi će se poremetiti jer će ukrstiti puteve sa velikom „facom“ Sullivanom (John Goodman), rođenim Strašiteljem. Zbog njihovog preteranog takmičarskog duha, obojica će biti izbačeni sa elitnog programa za strašitelje. Ono što je još gore, shvatiće da će morati da rade zajedno, uz čitav dijapazon čudnih i neprilagođenih monstruma, kako bi popravili ovu situaciju.

20:30 Svjetski rat Z, film, projekcija 3D

Priča prati Gerryja Lanea (Brad Pitt), zaposlenog u Ujedinjenim Nacijama, koji će proputovati cijeli svet kako bi zaustavio pandemiju koja obara vojske i vlade i prijeti da uništi cijelu ljudsku rasu.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare